MATKASSEUTDELING

Les mer

De fleste familiene i favelaen strever økonomisk og er i en svært sårbar situasjon. Men dette er den vanlige hverdagen for disse familiene. Når så koronakrisen kommer på toppen - med full tyngde, blir livet uutholdelig og fortvilende.

Matkasseutdeling i Brasil

Samfunnet i SP-Brasil er stengt ned nå. I favelaområdene er situasjonen for barna svært kritisk. Skoler er stengt og det samme er Kolibrisentrene. De fleste voksne i favelaen er «permitterte» fra arbeid og har mistet inntekten sin. De har ingen oppsparte midler å leve av. I favelaen leves livet i nuet. Faller inntekten bort, er kassen tom. Det har raskt blitt kritisk for mange av barnefamiliene. De mangler rett og slett penger til innkjøp av mat. Situasjonen har blitt uholdbar.

Matkasseutdeling
Matkasseutdeling

Kolibri i Brasil ved daglig leder Ivone Silva (bildet øverst til venstre over) har derfor satt i gang en matkasseaksjon i området rundt Kolibrisentrene. De kjøper inn basis matvarer og hygieneartikler, pakker i kasser og kjører ut til alle trengende familier og eldre. De regner matkassen skal holde til en familie på fem i 3-4 uker.

Matkassehjelp

Kostprisen for en kasse er omgjort til ca NOK 300,-. Vil du være med å hjelpe familiene igjennom krisen? Da kan du donere hjelpen din her. All hjelp er kjærkommen.

Send ditt bidrag:

  • i det grønne feltet nedenfor, eller via nettbank/giro til vår konto: 3411.22.82159
  • med SMS til 2434: Skriv Kolibri 300 eller selvvalgt beløp.
  • med VIPPS # 10678 – Kolibri CARF. Gå til din Vipps. Klikk på Skann. Skann qr-koden nedenfor, så gir du direkte til CARF.

TAKK

Vipps til Kolibri
Vipps til Kolibri
Barna og familiene i risikoområdene er i faresonen nå når koronapandemien herjer i Brasil. Som giver hjelper du barna og deres familier. Kolibri deler ut matkasser til trengende i favelaen.

Jeg vil støtte Kolibri sitt arbeid
Bli fast giverBli fast giver på SMSVipps #10678Med kort

Historien om barna