Hjelpen kommer frem

Les mer

Eduardo går sulten nå. Pandemien skaper frykt, sykdom og død i Brasil. Nå også sult.

Eduardo er en av disse stille ungdommene som gjør lite av seg. Han og fem søsken bor med sin mor ikke langt fra senteret KolibriRedet. De siste ukene har han bare blitt enda stillere. Mor har mistet jobben som selger. De har ikke lenger inntekt. Den vesle hjelpen de fikk fra myndighetene har stoppet opp. De siste ukene er det kun matkassen fra Kolibri han og familien overlever på. Men de er mange som skal dele.

Eduardo er sulten
Eduardo er sulten

Skolen er stengt og Kolibrisentrene like så. Han hadde håp om å få plass på et kokkekurs (yrkesopplæring) på Kolibri i mars, men tilbudet forsvant med pandemien. Han har deltatt på Kolibri siden han var 8 år. Å lage mat på Kolibrikjøkkenet er det han liker best. Han blir sulten bare han tenker på det.

Matkasser klare til utdeling
Matkasser klare til utdeling

Fattigdommen i området har økt det siste året. Familier som ikke klarer seg, har mer enn doblet seg. Eduardo føler seg sliten. Han håper på at vaksinene kan få dem ut av denne stille håpløsheten. Mer enn 500 familier i måneden får nå hjelp av Kolibris Matkasseaksjon.

Mange bidrar

Våre hovedsamarbeidspartnere bidrar ekstra i denne situasjonen. I Norge har Grieg Foundation, Stiftelsen Balder og BOB bidratt raust til matkasseaksjonen. Det har også Odfjell Group i São Paulo, Brasil. Stor takk til disse, samt alle små og store bidragsytere. Hjelpen kommer frem.

Hjelpen kommer frem.
Hjelpen kommer frem.
Hvis du vil støtte Matkasseaksjonen - klikk her
All hjelp er kjærkommen.

Jeg vil støtte Kolibri sitt arbeid
Gi et engangsbeløpGi månedlig

Historien om barna