Våre skoler og barnehager

Les mer

De skolene og barnehagene som vi utvikler et samarbeid med over tid, blir utnevnt til KolibriSkoler og KolibriBarnehager. Mange av disse har vært med i mange år.

Din skole heter

Navn på klassetrinn

Din epost er

Mobilnummer

Kolibriskoler

Knarvik ungdomsskule

Knarvik ungdomsskule ligg i Alver kommune. Skulen har vore med sidan 2019. Kvart år lagar skulen ulike aktivitetar der elevar og lærara bidreg til innsamling til hjelp for Kolibri.

Knarvik ungdomsskule >

Skjold skole

Skjold skole ligger i Bergen Kommune. Skolen har vært med siden starten i 1993. Hvert år lager skolen et vårløp der alle elevene betaler en selvvalgt startkontigent. I tillegg har de juleaksjon. Alle inntekter går til barna i Kolibri.

Skjold skole >

Søreide skole

Søreide skole ligger i Bergen Kommune, i Ytrebygda bydel. De har fokus på medmenneskelighet og globalt ansvar og lager årlig flere arrangementer til inntekt for Kolibri Brasil og vanskeligstilte barn i Brasil.

Om Søreide skole >

Os barneskule

Os barneskule ligger i Os Kommune i Hordaland. Hvert år i juni måned lager skolen et stort åpent arrangement, med navnet "Gregory Smith kveld". Hele skolesamfunnet er i aksjon med alle mulige aktiviteter ute og inne.

Os barneskule >

Austebygd skule og barnehage

Austebygd skule og barnehage ligger i Radøy kommune. De er KolibriSkole og har vært med side år 2000. De lager årlig aksjon for barna i Brasil. Stor innsats fra alle på Austebygd skule og barnehage.

Om Austebygd skule og barnehage >

Stend VGS

Stend Videregåande skule ble samarbeidspartner i 2016, men grupper av elever har støttet arbeider vårt i flere år. Elever og lærere lager innsamlingsaksjon i forbindelse med internasjonal dag i februar. Ungdom hjelper ungdom.

Stend Videregåande skule >

Løvås oppveksttun

Løvås skole har vært KolibriSkole siden 2004. De lager en årlig aksjon som heter "CARF-løpet". Inntekten går til Kolibri-barna i Brasil. Stor innsats fra hele skolesamfunnet.

Løvås skole >

Mjølkeråen skole

Mjølkeråen skole har vært KolibriSkole nesten siden starten i 1993. De vennskapsuke med et vennskapsløp. Alle inntekter går til Kolibri-barna i Brasil. Kjempeflott innsats.

Mjølkeråen skole >

Kalvatræet skole

Kalvatræet skole har vært KolibriSkole siden 2009. De lager en stor aksjon hvert år, med mye elevaktivitet. Inntekten går til arbeidet med barna i Brasil.

Kalvatræet skole >

Landås skole

Landås skole har vært KolibriSkole siden 2011. Hver vår lager skolen en stor internasjonal uke hvor se snur opp ned på timeplanen. Denne uken lager se en aksjonsdag til inntekt for Kolibri. Stor innsats fra alle.

Landås skole >

Nordnes skole

Nordnes skole ligger i Bergen kommune, i sentrum. De har vært KolibriSkole siden 2004. De lager et stort årlig julemarked hvor alle elevene deltar med ulike aktiviteter. Alle inntekter går til barna i Kolibri Brasil.

Om Nordnes skole >

Hanøy skole

Hanøy skole ligger i Askøy kommune. Hanøy skole er KolibriSkole og har samarbeidet med Kolibri siden tidlig på totusentallet. De lager årlig aksjon, ofte med et sponseløp. Kjempeflott innsats.

Hanøy skole >

Selbjørn skule

Selbjørn skule ligger i Austevoll kommune og har vært KolibriSkole siden 2015. De lager stor Kolibri-aksjon hvor hele skolen og lokalsamfunnet er med. Kjempeflott samarbeid.

Selbjørn skule >

Tveit skole

Tveit skole ligger i Askøy kommune. De har vært med siden 1999. Hvert år lager skolen aksjon for barna i Kolibri Brasil.

Tveit skole >

Træet skule

Træet skule er ein barneskule i Askøy kommune, med omlag 150 elevar. Dei har vore med sidan 2015. Elevane er engasjerte og saman lagar dei omvendt julekander kvart år.

Træet skule >

Spildepollen skule

Spildepollen skule er ny i 2019 og slått saman av Glesnes skule og Telavåg skule i Øygarden kommune. Begge skulene har vært KolibriSkoler i mange år og har et ekte engasjement for risikobarna i Brasil.

Spildepollen skule >

Davanger skule

"Å møte en annen kultur, gir unike muligheter til å bli kjent med deg selv og din egen kultur". Davanger skole ligger i Askøy kommune. De er KolibriSkole og har vært med siden år 2000. De lager årlig aksjon til inntekt for Kolibri.

Om Davanger skole >

Krokeide skole

Krokeide skole ligger i Bergen Kommune, i Fana. De har vært med siden 2015 og lager hvert år et marked der alle på Krokeide er med.

Om Krokeide skole >

Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage

Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage ligger i Larvik. De har vært med siden 2015.

Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage >

Bønes barnehage

Bønes barnehage ligger i Bergen Kommune i Fyllingsdalen bydel. De er KolibriBarnehage og har vært med siden år 2000. Hvert år lager de et arrangement for store og små i barnehagen. Inntektene gir de til barna i Kolibri Brasil.

Bønes barnehage >

Garnes gårdsbarnehage

Garnes gårdsbarnehage ligger i Bergen Kommune i Arna bydel. De er KolibriBarnehage og har vært med siden 2007. De lager hvert år et stort arrangement for voksne og barn. Inntektene gir de til barna i Brasil. Barn hjelper barn.

Garnes Gårdsbarnehage >

Langerinden barnehage

Langerinden barnehage ligger i Bergen Kommune i Åsane bydel. De er KolibriBarnehage og har vært med helt siden starten i 1992. De lager hvert år et arrangement til inntekt for barna i Kolibri Brasil.

Langerinden barnehage >

Nubben barnehage

Nubben barnehage ligger i Bergen kommune i sentrum. De har vært med siden 2009 og er KolibriBarnehage. De lager hvert år et arrangement til inntekt for barna i Kolibri.

Nubben barnehage >

Sandslimarka Kanvas barnehage

Sandslimarka Kanvas barnehage ligger i Bergen kommune, i Ytrebygda bydel. De har vært med siden 2005 og er KolibriBarnehage. De lager en årlig sommerfest for store og små og Kolibri er med. I 2012 var en voksen med til Kolibri Brasil.

Sandslimarka Kanvas barnehage >

Skjoldtun barnehage

Skjoldtun barnehage ligger i Bergen Kommune, i Fana bydel, og er tilknyttet Norges Kvinne- og Familieforbund. Skjoldtun barnehage er KolibriBarnehage og har vært med siden 2009. De lager hvert år et arrangement for barna i Kolibri.

Skjoldtun barnehage >

Kidsa barnehage Hylkje

Kidsa barnehage Hylkje ligger i Bergen Kommune i Åsane bydel. De er KolibriBarnehage og har vært med siden 2011. Kidsa barnehage Hylkje lager en stor aksjon hvert år, hvor både store og små er med, og Kolibri selvfølgelig.

Kidsa barnehage Hylkje >

Søre Øyane barneskule

Søre Øyane barneskule ligger i Os kommune i Hordaland. Skole er trofast KolibriSkole og lager årlig aksjon for barna i Kolibri Brasil.

Søre Øyane barneskule >

Fana Folkehøgskole

Elevene på Fana Folkehøgskole lager årlig innsamling på kreative måter. Elevene på community-linjen har besøkt Kolibri Brasil flere ganger.

Fana folkehøgskole >

Erdal Ungdomsskole

Erdal Ungdomsskole ligger i Askøy kommune. De er KolibriSkole med årlig aksjon og samarbeid med Kolibri. Ungdommer fra Brasil har flere ganger besøkt skolen og ungdommene der.

Erdal Ungdomsskole >